Omschrijving

Uitzonderlijke woongelegenheid in de parel der Kempen

Het stijlvol gerenoveerde pand in het bruisende centrum van Westerlo was van origine een bakkerij en mocht de laatste jaren het welgekende restaurant Diverso huisvesten. Het pand mag een andere bestemming krijgen: u kan bijvoorbeeld het gelijkvloers aanwenden als kantoor en het verdiep als woongedeelte bestempelen of waarom niet het volledige pand een woonfunctie geven? U ziet, er zijn mogelijkheden en uitdagingen te over.

Laat mij u door het pand leiden zoals het momenteel is ingedeeld:
U komt binnen via de ruime inkom en treft een uitnodigende toog aan. De combinatie van klassieke en moderne elementen draagt bij aan het buitengewone karakter van dit pand en het indrukwekkende kunstwerk van Laurent Reypens benadrukt dit.
Op het gelijkvloers bevindt zich verder een berging en een luxueuze lift. Wie liever geen lift neemt, kan de prachtige rustieke trappen betreden die vroeger toegang boden naar de oude bakkerszolder en waar nu het hart van de handelszaak ligt.

De eerste verdieping omvat:
-een aangename eetruimte
-een ultra moderne keuken
-een dienstkeuken
-een wc voor dames en heren
-een berging
-een bijzonder gezellig terras
-en een bar voor plat water en andere dranken

In de kelder treffen we een wijnkelder en de centrale verwarming aan.

Verder is er een garage die bereikbaar is via de E.J. van Gansenstraat en een bijkomende berging om uw waardevol materiaal te stockeren.

Met dit pand in uw handen zal uw woning tot de verbeelding spreken in het centrum van Westerlo.

Contacteer ons snel op 014/94.44.49 voor uw bezichtiging en de mogelijkheden tot omvorming in een woongelegenheid.

Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]