Omschrijving

Uitzonderlijk handelspand in de parel der Kempen

Het handelspand is zeer commercieel gelegen in het bruisende centrum van Westerlo, ideale zichtbaarheid voor uw onderneming.
Het stijlvol gerenoveerde pand was van origine een bakkerij en mocht de laatste jaren het welgekende restaurant Diverso huisvesten. Alzo heeft dit pand een bijzonder goede reputatie, wachtende op een nieuwe en minstens even sterke handelszaak.
OF u kan dit pand een andere bestemming geven: het gelijkvloers aanwenden als kantoor en het verdiep als woongedeelte bestempelen of waarom niet het volledige pand een woonfunctie geven? U ziet, er zijn mogelijkheden en uitdagingen te over.

Laat mij u door het pand leiden:
U komt binnen via de ruime inkom en treft een uitnodigende toog aan. De combinatie van klassieke en moderne elementen draagt bij aan het buitengewone karakter van dit pand en het indrukwekkende kunstwerk van Laurent Reypens benadrukt dit.
Op het gelijkvloers bevindt zich verder een berging en een luxueuze lift. Wie liever geen lift neemt, kan de prachtige rustieke trappen betreden die vroeger toegang boden naar de oude bakkerszolder en waar nu het hart van de handelszaak ligt.

De eerste verdieping omvat:
-een aangename eetruimte
-een ultra moderne keuken
-een dienstkeuken
-een wc voor dames en heren
-een berging
-een bijzonder gezellig terras
-en een bar voor plat water en andere dranken

In de kelder treffen we een wijnkelder en de centrale verwarming aan.

Verder is er een garage die bereikbaar is via de E.J. van Gansenstraat en een bijkomende berging om uw waardevol materiaal te stockeren.

Met dit pand in uw handen zal u tot de commerciële top behoren in de parel der Kempen of zal uw woning tot de verbeelding spreken in het centrum van Westerlo.

Contacteer ons snel op 014/94.44.49 voor uw bezichtiging.

Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]