Omschrijving

Topwoning in het centrum van Geel

Deze bijzonder goed onderhouden woning bevindt zich in het centrum van Geel. U heeft onmiddellijk toegang tot alle faciliteiten en u dient hoogstens vijftig stappen te zetten om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Daarnaast heeft dit perceel een mooie groene ruimte.

Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal met trap naar de eerste verdieping. Verder treffen we een ruime woonkamer aan en een praktisch ingerichte keuken met elektrisch vuur, dampkap, spoelbak en vaatwasmachine. Na een goede maaltijd kan u bekomen in de ruime veranda (elektrische screens op dak + TV-aansluiting) die zicht geeft op een knappe stadstuin.
De eerste verdieping heeft een nachthal met trap naar de zolder. Daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers (19,59m² en 15,05m²) en een grote badkamer.
Op de zolder treffen we een derde slaapkamer (16,10m²) aan en een bijkomende ruimte (25,13m²) die kan ingericht worden als slaapkamer mits de nodige aanpassingswerken. Verder is de woning volledig onderkelderd!

Leg nu uw bezichtiging vast op 014/94 44 49.

Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]