Omschrijving

CASCO NIEUWBOUWWONING MET 3 SLPK OP CENTRALE LOCATIE!

Op de Baleman, een zijstraat van de welbekende Bevrijdingslaan, vinden we deze moderne casco nieuwbouwwoning terug. Op deze locatie hebben we een uitstekende verbinding naar het bruisende centrum van Meerhout, maar ook Geel, Mol en Laakdal zijn vlot bereikbaar. Op deze manier liggen alle faciliteiten binnen handbereik waardoor dit de ideale uitvalsbasis is. Uniek is de combinatie van het levendige aspect van Zittaart en de omringende weilanden.
Deze halfopen bebouwing is recent opgetrokken met oog voor kwaliteit en detail. Op het gelijkvloers is er ruimte voor een inkomhal, living, zithoek, keuken, berging, toilet en een trap naar boven. Op de eerste verdieping kunnen 3 slaapkamers (17m², 10m², 10m²) en een badkamer (9m²) voorzien worden. De definitieve afwerking ligt volledig in uw handen!
De woning wordt verkocht deels onder het BTW-stelsel en deels onder het verkooprecht. Alzo bedraagt de constructiewaarde € 135.000,00 (BTW) en de grondwaarde € 95.000,00 (verkooprecht).
Leg nu uw bezichtiging vast op 014/94 44 49.

Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]